Damwald 0511 - 422 944
Feanwalden 06 - 11 06 52 87
Drachten 0512 - 358 230
Surhuisterveen 0512 – 354 248

Over ons

Fysio Bakker

Fysio Bakker is gespecialiseerd in: manuele therapie, beweegprogramma’s, echografie, revalidatietraining en dry needling. Onze specialisten kiezen de juiste aanpak voor uw klachten.

Onze visie

Persoonlijke aandacht & een resultaatgerichte aanpak is wat Fysio Bakker onderscheidt. Onze praktijken zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, zodat onze Fysiotherapeuten de beste technieken kunnen toepassen voor een spoedig herstel. Ons team bestaat uit hoogopgeleide therapeuten. Wij  vinden het echter belangrijk om te blijven ontwikkelen en kennis op te doen, zodat wij u uitsluitend de beste zorg kunnen bieden. Hierbij maken wij gebruik van moderne faciliteiten als echografie en fitnessapparatuur.

Moet u herstellen van een blessure, operatie of heeft u andere lichamelijke klachten? Ons jonge en dynamische team staat vol enthousiasme voor u klaar. Onze kernwaarden zijn: een vertrouwensband met de cliënt opbouwen, een ontspannen sfeer neerzetten en een doelgerichte professionele aanpak. Samen werken wij naar een oplossing voor al uw lichamelijke klachten.

Onze specialisten

Matthijs Bakker

Manueel Therapeut

Rene Bosch

Fysio & Manueeltherapeut

Carla Braaksma

Fysio & Oedeemtherapeut

Wiard Gijtenbeek

Fysiotherapeut

Redmer Bijlsma

Fysiotherapeut

Joyce Boomsma

Fysiotherapeut

Sjanne Postma

Fysiotherapeut

Paulien de Vries

Fysio & Manueeltherapeut

Faciliteiten

Fysio Bakker investeert continu in nieuwe ontwikkelingen & technieken

Onze praktijken zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, zodat onze fysiotherapeuten u het beste kunnen helpen. Beide praktijken hebben een sportruimte. In deze ruimte staan verschillende fitnessapparaten, die het herstel bevorderen, door middel van oefeningen en trainingen. Daarnaast maakt Fysio Bakker gebruik van echografie. Met echografie kunnen er opnames gemaakt worden van pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. Dit maakt het mogelijk om diverse aandoeningen duidelijk in beeld te brengen en het herstelproces te volgen.

Tevens kunt u bij onze praktijken terecht voor shockwave therapie. Recent en betrouwbaar onderzoek toont aan dat shockwave bij verschillende aandoeningen erg goed resultaat geeft en effectiever is dan andere behandelmethodes. Shockwave therapie is een behandeltechniek waarbij het lichaam aan krachtige  ‘schokgolven’ wordt blootgesteld. Deze behandeling blijkt erg effectief bij spier- en peesklachten.

Wij beloven voor u te zorgen… en maken dit waar!

Bekijk wat onze klanten zeggen

  • Als fanatieke marathonloper heb ik helaas regelmatig te kampen met blessures. Gelukkig kan ik altijd terugvallen op Fysio Bakker. Zij passen hun behandelingen aan mijn levensstijl. Hierdoor kan ik ook tijdens mijn blessure in vorm blijven en zo snel mogelijk weer optimaal trainen
    Paul van Duivenvoorden Marathonloper
  • Vanaf jongs af aan heb ik al rugklachten. Nu, jaren later begreep ik dat ik echt moest ingrijpen. Via mijn huisarts kwam ik terecht bij Fysio Bakker. Na een reeks intensieve behandelingen merk ik een wereld van verschil. Ik snap niet dat ik deze stap niet veel eerder heb genomen
    Marsha de Goede Patient
  • Ik sport 4 a 5 keer per week en ik heb daardoor vaak last van kleine blessures. Bij Fysio Bakker word ik altijd goed geholpen. Zij weten wie ik ben en ik voel mij hier echt op mijn gemak
    Annelies Beijersbergen Patient